Nous productes any 2015

Noticies Cal Valls

    • JA HAN PASSAT 40 ANYS!

      Aquest 2018 Cal Valls complim 40 anys d’empresa: de treball, proves i reptes, d’il·lusions i realitats, satisfaccions i nous projectes. 40 anys que ens han vist madurar i créixer com....

      Llegeix més ...

Nous productes any 2015

 

fires

TARDOR DE FIRES:

Els passats dies 3-5 d’octubre vam estar presents a la fira Biocultura de Bilbao a travès del nostre distribuidor DISALDI. Els 20-23 d’octubre vinents assistirem al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, on ens podreu trobar a l’estand núm. 382 del recinte Gran Via pavelló 1 de Fira de Barcelona. I també els propers 13-16 de novembre participarem a la fira Biocultura de Madrid. Ens podeu visitar a l’estand núm. 245 del pavelló 9 de IFEMA. Us hi esperem.

FÒRUM GASTRONÒMIC DE BARCELONA 2014

El Fòrum Gastronòmic s’estrena a Barcelona coincidint amb la celebració del seu 15è aniversari. Actualment compta amb tres seus: Girona, La Coruña i Barcelona. La cuina mexicana, com a país convidat, i la cuina dolça seràn els grans protagonistes d’aquesta edició.

El Fòrum Gastronòmic Barcelona 2014 se celebra juntament amb Hostelco, unint esforços per crear la Barcelona Hosting Week. L’objectiu és presentar al professional de la restauració una oferta completa i transversal. I Cal Valls també hi será. Ens podreu trobar del 20 al 23 d’octubre a l’estand 382 del pavelló 1 del recinte Gran Via.

 

BIOCULTURA MADRID 2014

“La fira de les Alternatives i del Consum Responsable”, tal com s’autodefineix Biocultura, és actualmente la fira més important a Espanya. Un any més hi participarem per mostrar-vos els nostres productes i especialment les novetats que pròximament posarem al mercat. La més important d’aquest any, ja us podem anunciar que serà un Suc de Poma sense filtrar d’agricultura biodinàmica. Ens podreu trobar a l’estand núm. 245 de la Feria Juan Carlos I de Madrid